Известие

Collapse
No announcement yet.

не пали на бензин...помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не пали на бензин...помощ

здравейте на всички алфисти...вчера тръгнах на на път и какво да ви кажа:отначало всичко беше супер но по едно време започна да предърпва след 10 секунди се оправи и аз продалжих, още след около 10 минути се повтори сащото но пак си тръгна...и след малко тотален блокаж като обърна на газ всичко е нормално но превключа ли на бенз забива и край...днес с едно приятелче-автомонтиор се захванахме и установихме че бензин отива до инжекторите но ток няма които да ги задейства...на газ нема проблеми защтото тя не минава през инжекторите а влиза в маркуча на възду6ния филтър.и от там в двигатела...и това стана когато я карах на бензин... колата е 33 92' година 1.4 и.е...моля ви за помощ...ако можех при лисан бих я закарал но аз сам от смядово-шумен..ако имате не6то за мен пи6ете
    alfa romeo 33 1.4ie '93

а датчика за позиция на коляновия вал проверихте ли го.
    точка

Comment

Провери ли кабелчето, което подава ток към инжекторите?
      Когато си тъп, обикновено е за цял живот...

Comment

Под капака от дясната страна до акумулатара има две релета.плюса се потдава от там,но при тебе се прекъсва от едно реле,което са го поставили газаджиите.Възможно е то да създава проблеми.От компа идва минуса.Той регулира колко бензин да подават инжекторите.Ако помпата подава налягане в системата,не човъркай другаде.Провери,дали идва плюс на ингекторите и ако не идва,търси по релетата.Много важо е да знаеш,че когата подадеш контакт,а мотора не е запален,след около 4 секунди се спира подавнето на напрежение към помпата,инжекторите и бобините.Така,че когато мериш не става сам.Трябва някой да ти даде контакт и ти в тия няколко секунди да мериш.Успех
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

алфонсо е отново на пътяяяяяя....излезе от тва реле колега дето прекасва тока кам инжекторите когато е на газ...залепнало и хоп няма бенз...много ви благодаря...и ако някои има за продан двигател 1.7 16в да пи6е че има тука една 33 на едно аверче но от много газ направо са се усукали шийките на вала такова нещо не бях виждал...и това е станало при скорост 215км/ч.на газ
          alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

Почвам да се чудя дали и моят проблем при мокро и влажно време не идва от въпросното реле... Защото преди да ми се прецакат настройките на газовата уредба на газ палеше,независимо от метеорологичните условия
            Когато си тъп, обикновено е за цял живот...

Comment

много е вероятно да е от това...и аз преди палех на газ а последно времв се опъваше требваше да се запали на бензин и тогава да се обърне на газ...провери го и ако имаш друго такова реле направо го слагай то ще си проличи
              alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

Първоначално публикувано от Stoian_wolf Покажи съобщение
                алфонсо е отново на пътяяяяяя....излезе от тва реле колега дето прекасва тока кам инжекторите когато е на газ...залепнало и хоп няма бенз...много ви благодаря...и ако някои има за продан двигател 1.7 16в да пи6е че има тука една 33 на едно аверче но от много газ направо са се усукали шийките на вала такова нещо не бях виждал...и това е станало при скорост 215км/ч.на газ
                не се главозамайвайвиж колко ток гълта клапана за газта и другите простотии.Ако трябва им обърни внимание.Това реле не е залепнало от нищо
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                X